Artykuły z kategorii: Gastronomia, artykuły spożywcze

Systemy produkcji potraw – sous-vide
Gastronomia, artykuły spożywcze

Systemy produkcji potraw – sous-vide

https://biopack.com.pl/Wyciągi roślinne W przemyśle gastronomicznym również znajdują zastosowanie systemy produkcji. Znawcy wyróżniają cztery podstawowe systemy produkcji i serwowania potraw: cook-serve, cook-chill, cook-freeze oraz sous-vide. Na czym polega ten ostatni? Jest to najmłodszy z systemó

Systemy produkcji potraw – cook-freeze
Gastronomia, artykuły spożywcze

Systemy produkcji potraw – cook-freeze

nowa restauracja warszawaWyciągi roślinne W przemyśle gastronomicznym znajdują zastosowanie następujące systemy produkcji i serwowania potraw: cook-serve, cook-chill, cook-freeze oraz sous-vide. Najbardziej chyba kosztownym z nich jest system cook-freeze. System ten opiera się na poddaniu produktów